shareit

Шефът на Amazon, Джеф Безос, се развежда

| от chronicle.bg |

Джеф Безос, основателят на Amazon и най-богат човек в света, обяви развода със съпругата си, с която са заедно от 25 години.

В Twitter той обясни, че с Макензи си остават ценни приятели. „Чувстваме се невероятно щастливи от това, че се срещнахме и сме благодарни за всяка една от годините на брак. Щяхме да се оженим дори ако знаехме, че ще се разделим след 25 години.“

Искаме да известим хората за развитието на животите ни. Както семейството и близките ни знаят, след дълги години брак решихме да се разведем и да продължим като приятели. (…) Имахме прекрасен живот заедно като женени и виждаме добро бъдеще за нас като родители, партньори и колеги в настоящи и бъдещи проекти. Въпреки че нещата се променят, ние оставаме семейство и добри приятели.

Двамата се запознават, когато работят в хедж фонд в Ню Йорк. Те се сгодяват само след 3 месеца и се женят след 6. Заедно имат 4 деца.

Макензи е новелист, а Джеф Безос, който освен всичко притежава и вестник Washington Post, стана най-богатият човек на земята между 2017 и 2018 година, когато дялът му в Amazon му донесе $150 милиарда.

 
 
Коментарите са изключени за Шефът на Amazon, Джеф Безос, се развежда