Нов трейлър на Game of Thrones: Идва дълга нощ, а с нея – мъртвите

| от chronicle.bg |

Нов трейлър на Game of Thrones беше пуснат от HBO близо два месеца преди официалната премиера на първи епизод от новия сезон на сериала.

Кадрите са мрачни и показват в Дома на черното и бялото в Браавос, където в пети сезон остана Аря Старк, много от познатите вече мъртви герои от сериала – както загиналите Лейди Старк, така и Нед Старк и Джофри, наред с живи, поне в пети сезон, герои.

Последно чуваме гласа на Джон Сноу, който казва: „Идва дълга нощ и мъртвите идват с нея“.

Новият трейлър не разкрива много от това, което ще се случи в шести сезон. До момента се появиха различни версии за това какво да очакваме, никоя от които не може да бъде потвърдена със сигурност – все пак за първи път писателят Джордж Р. Р. Мартин не успя да завърши книгата си от поредицата „Песен за огън и лед“ преди да бъде излъчен сезонът от сериала, направен по книгите.

До момента вече знаем, че в новия сезон важна роля ще има Бран Старк – той се появява и сред снимки от кадри, публикувани от HBO. Очаква се в новия сезон да видим и една различна Санса. Най-вероятно това ще бъде сезонът на Старките. Въпросът дали Джон Сноу е жив, или не, вече не е на дневен ред – както добре знаем в Game of Thrones смъртта е правило.

Новият сезон се завръща в края на април.

Game of Thrones: Season 6 TeaseGame of Thrones returns 4.24.16

Posted by Game of Thrones on Sunday, 14 February 2016

 
 
Коментарите са изключени за Нов трейлър на Game of Thrones: Идва дълга нощ, а с нея – мъртвите