shareit

Game of Thrones: 20 снимки от новия сезон

| от chronicle.bg |

Новият сезон на Game of Thrones излиза през април, но всички вече нетърпеливо очакват да разберат какво ще се случи. Спекулациите за живота или смъртта на Джон Сноу бяха единствената тема, по която се говореше от края на миналия сезон през пролетта досега.

Малко се знае обаче за онова, което предстои да се случи с другите герои на сериала. За първи път новата книга на Дж. Р.Р. Мартин няма да се появи на пазара преди епизодите, което означава, че няма как някой да се запознае предварително със сюжетните обрати, каквито несъмнено ще има в шести сезон.

В галерията по-горе няма да ви покажем спойлери, защото и ние не знаем какво се случва. В тези 20 фотографии обаче ще видите героите, с които ще се сблъскаме в новия сезон. Някои сме оставили отдавна назад във времето, за да ги намерим пораснали и променени в новия сезон. Други се променяха пред очитени в пети сезон, за да ги видим напълно различни в новия.

Не се надявайте – сред 20-те снимки няма да видите Джон Сноу. HBO явно продължава да поддържа напрежението дали ще видим героя на Кит Харингтън жив или не. Онова, което можем да кажем обаче е, че Бран е пораснал. Наистина много.

 
 
Коментарите са изключени за Game of Thrones: 20 снимки от новия сезон