Най-доброто от галавечерта на AmFAR: От Ди Каприо до Ирина Шейк

| от chronicle.bg |

Леонардо ди Каприо и членовете на журито на кинофестивала в Кан бяха сред 950-те знаменитости, които присъстваха на галата на AmFAR „Кино срещу СПИН“, предадоха световните агенции.

Шарън Стоун, която трябваше да съпредседателства галата на американската фондация, основана от Лиз Тейлър, не можа да присъства на бляскавото събитие, тъй като имаше филмови ангажименти в САЩ.

Кейти Пери, Кевин Спейси, Ейдриън Броуди, Ума Търман, Фeй Дънауей, Жулиет Бинош, Луис Хамилтън, Борис Бекер бяха сред отговорилите на поканата на AmFAR. Целта на галата беше да се съберат най-малко 30 милиона долара. На тази стойност възлизаше сумата, която беше получена от търговете миналата година.

„Ваканция с Леонардо ди Каприо“, монументална скулптура на Деймиън Хърст за няколко милиона долара, снимки на звезди от Анди Уорхол и ферари 458 бяха сред лотовете на това голямо благотворително мероприятие, което се провежда всяка година по време на кинофестивала в Кан.

Единичният куверт за галата струваше 11 500 евро, а за маса с куверт за 12 души – 445 000 евро, получаващ статута на „голям филантроп“. От 1993 година насам бенефисите на AmFAR са събрали над 150 милиона евро.

Както каза Карли Клос, имаше цяла плеяда от добре изглеждащи „момчета и момичета“. Може да ги видите в галерията горе.

 
 
Коментарите са изключени за Най-доброто от галавечерта на AmFAR: От Ди Каприо до Ирина Шейк