Кристиано Роналдо на 30

| от |

Личният агент на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш заяви, че най-вероятно ще се намери купувач на португалеца, ако Реал Мадрид му определи цена от 300 милиона евро. Личният агент на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш заяви, че най-вероятно ще се намери купувач на португалеца, ако Реал Мадрид му определи цена от 300 милиона евро.

Кристиано Роналдо навършва 30 години на 5 февруари, но не показва признаци на умора от успехи, да не говорим за колебания във физическата му форма. Суператлетът, спечелил последните две „Златни топки“, разкри 15 принципа, които спазва в своя режим на тренировки, а той… казват е като на шампион по културизъм.

cristiano-ronaldo-samsung-ambassadeur-marque

Пред собствения си сайт Кристиано показа и кадри от нова фотосесия по бельо с щампата на запазената му марка – КР7, изработено специално за юбилея му.

Научете се да тренирате както тялото, така и ума си. Умствената сила е също толкова важна, колкото и физическата и ще ви помогне да постигнете целите си.
Бъдете дисциплинирани. Ключово е да успявате да сте постоянно мотивирани и да се придържате към целите си.

Поставяйте си цели, това ще ви мотивира и ще ви даде стимул да работите за нещо.

Тренировките с партньор прибавят състезателен елемент и помагат да давате повече от себе си.

Добрият сън е важен за пълноценните тренировки. Лягам рано и ставам рано, особено преди мачове. Сънят помага на мускулите да се възстановяват, което е много важно.

Разгрявката предотвратява контузии. В тренировките правим няколко обиколки на игрището, разтягаме се и правим кардио упражнения. Опитайте се да правите нещо подобно дори да е тичане до фитнеса или на пътеката.

Разнообразявайте. Препоръчвам комбинация от кардио и тежести, за да сте сигурни, че тренирате всички зони на тялото и подобрявате както силата, така и издържливостта. Така е и по-интересно.

portada_irina_shayk_y_cristiano_ronaldo_cover_2038_620x

Високият интензитет е важен за кръвообращението и издръжливостта. В „Реал“ правим много спринтове всеки ден, те могат да се включат като част от тренировката ви – дори да е във фитнеса, а не на открито. Опитайте се да го правите във всяка тренировка.

Опитайте се да правите кардиосесии от по 30 минути и с времето увеличавайте броя им.

Вмъквайте упражнения навсякъде. Правете упражнения за корем в леглото, когато се събудите или преди да си легнете. Ако свикнете, ще ви бъде по-лесно, защото ще се превърне в навик. Добрата тренировка трябва да се съчетае с добра диета. Аз имам високопротеинова диета с много въглехидрати и ям много плодове, избягвам храни със захар. Обичам риба, по ресторанти си поръчвам пържола със салата. Хидратирайте се. Пиенето на вода е много важно. Също така избягвам алкохол. Яжте редовно. Ако тренирате редовно, е важно да поддържате енергийните си нива, за да се представяте по-добре. Понякога ям по шест пъти на ден, но по малко, за да съм сигурен, че представянето ми постоянно ще е на ниво.

Винаги си пускам хубава музика. Помага ти да се отнесеш, мотивираш и да дадеш най-доброто от себе си. Аз обичам да слушам хип-хоп и регетон.

Бъдете спокойни. Физическите тренировки са важни, но когато си спокоен, си най-добър и физически, и психически. Свободното си време прекарвам със семейството и приятелите си и това ми помага да остана позитивен.

 
 
Коментарите са изключени за Кристиано Роналдо на 30