shareit

Концертът ви за днес е организиран от студентската телевизия „Алма Матер“

| от Chronicle.bg |

Оги 23, So Called Crew, Logo5, Taking Heed, Paraplanner, Krekhaus Jam Selector Kalyas (DJ set) Петър Борисов + Александър Савов (acoustic set) и една благотворителна кауза.

Концертът на тези изпълнители е днес от 18 часа в Маймунарника. Той е организиран от екипа на студентската телевизия “Алма Матер”

Младите хора събират средства за лечението на своята приятелка и колежка Ина Маркова, която страда от рак на белия дроб. За жалост, химио и лъчетерапията не дават надеждни резултати, а алтернатива предлага единствено интегративната медицина. За първия етап на процедурите са нужни 5000 лева, които не са по силите на Ина.

Вратите на клуба отварят в 18:00 часа. Входът е свободен, а на място ще бъдат поставени и ще циркулират сред публиката няколко кутии за дарения. Идеята е присъстващите – според желанието и възможностите си – да дарят доброволно някаква сума за лечението на Ина.

Събитието във Фейсбук. Можете да проследите историята на Ина и начина, по който вашите средства ще помогнат, на нейната страница- „Аз съм с теб“.

Отворена е и дарителска сметка:
BG61UBBS80021046759140
BIC: UBBS BGSF
Обединена Българска банка
Ина Хубенова Маркова

Както и репортаж в „Господари на ефира“ за Ина Маркова и концерта.

 
 
Коментарите са изключени за Концертът ви за днес е организиран от студентската телевизия „Алма Матер“

Повече информация Виж всички