shareit

Кой се страхува от живите мъртви?

| от |

Spin-off сериалите не са модерни от вчера. Те вече за цял поджанр на телевизията и хиляди фенове чакат различни версии и истории на любимите се светове и вселени.

Spin-off-ът (буквално значeщо да пренесеш нещо от едно място на друго. В случая – нова продукция, но направена от същия екип, която се фокусира върху нови истории и персонажи, но във вече познатата вселена на някое популярно шоу) е толкова популярен, че когато някой сериал неизменно свърши, феновете вече чакат неговия spin-off. И никога не а разочаровани. Spin-off вече имат и популярни поредици книги и филми.

Скоро ще селектираме за вас най-добрите spin-off сериали, които продължават част от любимите ни шоута. Но днес ще се фокусираме върху едни конкретен – „Пази се от живите мъртви“.

Spin-off продукцията на американския канал AMC е базирана на света на абсолютния им хит „Живите мъртви“. Говори се, че част от любимите персонажи на почитателите на „Живите мъртви“ може да се появят и тук, но засега това не е потвърден факт. Иначе, шоуто ще проследява събитията на Земята точно преди зомби апокалипсиса, който вече пет сезона държи феновете на нокти, Естествено, че сериалът е едно от най-чаканите заглавия в края на лятото и част от важните неща в сюжета се пазят в пълна тайна.

Ето какво знаем обаче:

Продукция на AMC Studios е сниман в Лос Анжелис, където се развива и самото действие, и представя нови герои и нови сюжетни линии. Изпълнителни продуценти на „Пази се от живите мъртви“ са Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро, Дейвид Алпърт и шоурънърът Дейвид Ериксон.

Единственото, което знаем е, че всеки, който иска да получи отговор на въпроса как е започнало всичко, ще има този шанс, поне така твърди екипът на сериала.

Световната премиера на първия сезон на Пази се от живите мъртви“ по канал AMC ще бъде паралелно с премиерата му в САЩ – на 24 август в 4.00 ч., с повторение в 23.00 ч.

Излъчването на първия епизод на сериала в 23.00 ч. на 24 август ще бъде споделено от AMC с родния канал TV+.

Първи сезон на сериала ще се състои от точно 6 епизода, които ще бъдат излъчвани у нас непосредствено след премиерата им по света. Втори сезон, който вече е поръчан, ще бъде от 15 епизода, които ще започнат да се снимат в края на тази година, за да може да започнат излъчване през 2016 година.

Трейлър на сериала, ето тук долу, а кадри от продукцията и представяне на някои от основните персонажи, в галерията ни горе.

Снимки: AMC Studios

 
 
Коментарите са изключени за Кой се страхува от живите мъртви?

Повече информация Виж всички