shareit

Кое е това пораснало момиче?

| от chronicle.bg |

Момичето, което виждате на снимката, се казва Клоуи. Клоуи Грейс Мориц. Много е вероятно да познавате лицето й, но тъй като около нея все още не се е вдигнал много шум, може би не се сещате откъде точно я познавате.

Е, ние ще ви кажем, тъй като Клоуи си заслужава всеки написан ред за нея.

Тя е родена на 10 февруари 1997 г. в Атланта, Джорджия, в семейство на майка медицинска сестра и баща пластичен хирург. Класическо, нали? Клоуи има четирима по-големи братя, като краде актьорската тръпка от най-големия – Тревър. Докато той учи в местното „училище за професионални актьори“, бъдещата актриса се заинтригува от актьорската професия.

Актьорският й дебют се случва през 2004 г., когато участва в два епизода на американския сериал „Закрилникът“. През 2005 г. прави дебюта си в пълнометражния филм „Heart of the Beholder“. Също през 2005 г., след участието си във филма „Ужасът в Амитивил“, тя получава и първата си номинация – за награда „Млад актьор“ („Young Artist Award“).

След „Амитивил“, Клоуи взима участие в различни телевизионни продукции, както и малка роля във филма „Агент XXL 2“ (2006). Сред най-известните й телевизионни роли са тези на Кики Джордж в сериала „Мръсни секси пари“ и на Шери Малтби в „Отчаяни съпруги“, където си партнира с Ева Лонгория. Озвучава и Дарби в американската версия на анимацията „Моите приятели Тигър и Пух“ и участва във филма от 2008 г. „Тhe Poker House“, заедно с Дженифър Лорънс и Селма Хайек.

През 2010г. изгрява и истинската звезда на Клоуи с филма „Шут в г*за!“. Критиката се изказва много ласкаво за играта й. Клоуи тренира в продължение на три месеца бойните сцени с човек от екипа на Джеки Чан.

През същата година тя играе дванадесетгодишно момиче вампир във филма „Пусни ме вътре“.

През 2011 г. печели награда „Сатурн“ за изпълнението си в „Пусни ме вътре“ участва в „Смъртоносните полета на Тексас“ и в номинирания за единадесет „Оскара“ филм на Скорсезе – „Изобретението на Хюго“.

През 2012 г. Клоуи Мориц участва във филма „Тъмни сенки“, режисиран от Тим Бъртън. Избрана е в актьорския състав за филма „The Drummer“ – биографичен филм за последните шест години от живота на Денис Уилсън, барабанист на Beach boys. През 2013 г. участва във „Шут в г*за!2“ и в „Кери“ по Стивън Кинг.

През 2014 участва в „Мъпетите 2“ и в „Закрилникът“ (с незабравимото участие на Дензъл Уошингтън), а последно я видяхме като нахаканата млада актриса, която засенчва Жулиет Бинош в „Облаците на Силс Мария“.

А сега – стига приказки. Разгледайте снимките в галерията и се уверете сами, че Клоуи не е точно обикновено момиче.

 
 
Коментарите са изключени за Кое е това пораснало момиче?

Повече информация Виж всички