shareit

Фаталният албум на Мадона

| от |

Тя е Кралицата на попа и издава своя тринадесети албум – „Rebel Heart”. Фатален е заради числото, а не заради падането на Мадона на наградите Brit тази година, докато представяше дебютното си парче от албума. Ако все пак сте слушали „Living for Love“, значи знаете, че този албум е голямото завръщане на Мадона към по-доброто звучене, което беше загубила в последните година. Така че, слушате ли внимателно?

MadonnaDeluxe

Мадона не е издавала албум от 2012 година, когато пусна „MDMA“ – албумът, от който най-известното парче сигурно е дуетът й с Ники Минаж и МИА – „Give Me All Your Luvin“. Надяваме се „Rebel Heart” да звучи повече като „Hard candy” от който още си припяваме “Give It 2 Me“, “4 Minutes” и „Miles away“.

Мадона започна промоцията по албума още мината година, когато около Коледа пусна цели шест нови парчета от предстоящия тогава албум. Още допълнителна музика от изданието беше пусната и в началото на февруари. Самият албум излиза утре.

MadonnaSTANDARD

„Rebel Heart“ носи духа на Мадона от по-ранните й години, поне доколкото съдим по дебютното парче от него – „Living for Love“. Стандартната версия на албума съдържа точно 14 нови парчета написани и продуцирани от най-добрите в бранша специално за Кралицата на попа. Сред продуцентите, които са работили по изданието са самата Мадона, Кание Уест, Diplo и други. Ако си вземете делукс версията получавате 5 парчета допълнително. Албумът има още пет разширени и допълнени версии. Голяма част от тях може да намерите вече и у нас, но ние препоръчваме да се придържате към делукс версията и добрия саунд всъщност, който Мадона обича да поднася на феновете си.

 
 
Коментарите са изключени за Фаталният албум на Мадона