shareit

Боби: Искам среща с премиера заради Левски и ЦСКА

| от |

„Към момента няма заплаха да не вземат лицензи“

Футболният съюз и Боби Михайлов с нищо не са виновни на Левски и ЦСКА за лошото управление. Това каза президентът на БФС Борислав Михайлов, при завръщането си у нас след конгреса на УЕФА.

Михайлов коментира темата с лицензите на двата гранда и проблемите в клубовете, като беше категоричен, че вината за провалите им си е изцяло в тях.

„Футболният съюз и Боби Михайлов не са им виновни за лошото управление. Виждате какво се случва с големите ни отбори. Какво се случва с другите. Пожелавам им успех и ще търся среща с премиера, защото трябва да се взимат мерки. Те няма какво да ме хулят, защото с нищо не съм им виновен. Винаги съм помагал и на Левски, и на ЦСКА, както и на другите отбори. За лицензи достатъчно съм им помагал, само че лицензи се дават, когато свършиш това, което трябва като документи. Това не е като да ви почерпя с една бира, защото съм спечелил вчера“, заяви Михайлов.

„Притеснен съм за отборите от първенството ни и затова ще търся среща с Бойко Борисов, за да видим какво можем да направим. Те обаче сами са се докарали дотук и никой отвън не им е виновен.“

„Към момента няма заплаха Левски и ЦСКА да не получат лиценз, защото те могат да си вкарат документите до 31 март. След това ще има мониторинг няколко месеца и затова има време за лицензите. Въпросът е за финансовото положение в самите клубове“, подчерта пак той.

„Футболният съюз ще преместя там, където аз искам, защото аз намирам финансите, за да го построя, така че думите на Батков са смешни неща и не ме занимавайте с тях“, каза Михайлов в отговор твърденията на Батков, че централата на БФС се е „преместила“ в Разград.

По повод предстоящата евроквалификация с Италия той коментира: „Доста контузени, което не е добре, защото нямаме много играчи. Първи мач на Петев и много млади момчета, пожелавам им да играят добре. Не е най-важно кой ще е капитан, а е важно като стане да бъде капитан. Ние винаги сме играли добре срещу Италия. Пожелавам на момчетата да играят със самочувствие, а иначе ние сме в най-неизгодна позиция в групата, дори и за третото място“. / Топспорт

 
 
Коментарите са изключени за Боби: Искам среща с премиера заради Левски и ЦСКА