shareit

Бивш на Вероника заподозрян за убийството

| от |

Има заподозрян за убийството на 23-годишната Вероника, съобщава Нова телевизия. Става дума за бившия приятел на момичето. Двамата били заедно в продължение на 3 години, но се разделили преди около месец.

Полицията вече е разпитала бившия приятел на момичето, но не се съобщава за резултатите от разпита.

Все още не са излезли резултатите от аутопсията на трупа на студентката, така че не е ясна нито причината за смъртта, нито часът, в който тя е била убита.

Навръх Националния празник 3 март рибрар откри полуголия труп на 23-годишната студентка от Великотърновския университет заклещен в коритото на река Янтра. Вероника бе в неизвестност от събота, когато около 19 часа си тръгнала от магазина за мебели, където работела.

Ако версията на ченгетата се потвърди, трагедията с Вероника ще бъде включена в черния списък на престъпленията от ревност. През 2013 година подобна съдба сполетя 19-годишната Надежда Минчева от Исперих. Тя бе открита удушена и заровена в лисича дупка във формата на сърце в покрайнините на градчето. За убийството бе обвинен бившият й приятел Танджу Сами, който е имал ограничителна заповед и не е трябвало да приближава момичето.

През януари 2014 година бе жестоко убита 24-годишната Хюлия Маджар, а за зверското престъпление бе задържан бившия й приятел Иван Тодоров. Тялото на Хюлия бе намерено в лозе до АМ „Хемус” край Белоградец.

 
 
Коментарите са изключени за Бивш на Вероника заподозрян за убийството