Страхотно изпълнение на Натали Портман в новия трейлър на „Vox Lux“

| от chronicle.bg |

В новия трейлър на „Vox Lux“ Натали Портман прави забележително изпълнение. Във филма тя играе изгряваща поп звезда и затова можем да очакваме на музиката да се обръща огромно внимание. Автор на саундрака на филма е Sia.

„Vox Lux“ ни показва Портман като Селест. Като младо момиче Селест преживява ужасна трагедия в училище, а след това и превзема ранния интернет с изпълнението си на едно погребение. Когато я виждаме като голяма, тя вече е узряла певица, която се опитва да се завърне на сцена дори с цената на психически срив. Джъд Лоу играе нейния мениджър и в двата етапа на филма.

Neon бута Натали за Оскар тази година, но тя най-вероятно ще е аутсайдер за наградата заради неприятния характер на филма. Фаворитите за Най-добра поддържаща роля са Реджина Кинг в „If Beale Street Could Talk“, Клеър Фой в „First Man“ и дуото Рейчъл Уайз и Ема Стоун от „The Favourite“. За последно Портман беше номинирана за Най-добра актриса за ролята й в „Jackie“, а последно спечели Оскар за „Black Swan“ през 2011 отново в същата категория.

„Vox Lux“ се очертава силен филм, от който не можеш да извърнеш поглед дори понякога да ти се иска. Премиерата е на 7 декември.

 
 
Коментарите са изключени за Страхотно изпълнение на Натали Портман в новия трейлър на „Vox Lux“