shareit

Сара Мишел Гелър се връща в „Секс игри“

| от chronicle.bg |

Холивудската актриса Сара Мишел Гелър потвърди, че ще изиграе отново ролята на Катрин Мертойъл от култовия филм от 1999 г. „Секс игри“.

Актрисата разкри новината като пост в личните си профили в Instagram и Twitter. Тя отново ще влезе в ролята на Катрин, 15 години след излъчването на култовия филм, заради идеята на NBC да направи сериал по лентата, която изстреля както Гелър, така и Рийз Уидърспун, Селма Блеър и Райън Филип на върха.

NBC планира да направи пилотен епизод, който ще проследи живота на Катрин. Главен герой ще бъде 16-годишният син на Себастиан Валмонт (Райън Филип) и Анет Харгроув (Рийз Уидърспун) – Баш Кейси. Намирайки дневника на покойния си баща, Баш узнава за първи път за живота на баща си. Той решава да се премести от малкото градче, в което досега е живял, в Сан Франциско. Там получава стипендия за подготвителна академия в местен колеж и попада в света на секса, наркотиците, властта и корупцията.

Във филма не се споменава за бременността на Анет, но последната сцена показва как тя си тръгва от погребението на Себастиан с дневника му в ръка.

Все още няма информация дали Сара Мишел Гелър ще бъде главен персонаж в сериала, ако сериите бъдат одобрени и поръчени.

Пилотният епизод „Секс игри“ бележи голямото завръщане на Гелър в телевизията, която е позната на феновете в България най-вече с ролята си на Бъфи в „Бъфи убийцата на вампири“ (1997).

 
 
Коментарите са изключени за Сара Мишел Гелър се връща в „Секс игри“