shareit

Най-накрая имаме трейлър на „The Death and Life of John F. Donovan“

| от chronicle.bg |

След като целия свят чака достатъчно дълго новият филм на Ксавие Долан, „The Death and Life of John F. Donovan“, най-накрая имаме нещо като добра новина. А именно, че вече можем да гледаме първия трейлър на филма, който да се надяваме в близкото бъдеще да има премиера по кината.

Филмът, който канадският режисьор прави в последните близо 3 години, имаше своята премиера на Филмовия фестивал в Торонто миналата есен, където беше посрещнат с предимно негативни реакции.

Независимо от хладния прием, който за по-наблюдателните беше очевидно, че ще последва, е любопитно какво е подготвял Долан през последните години. Голяма част от негативните критики се дължаха и на самата тактика на режисьора, който отлагаше премиерата неколкократно, а това никога не се е харесвало на критиците.

„The Death and Life of John F. Donovan“ разказва историята на момче на име Рупърт (Джейкъб Трембли), който започва да си разменя писма с известна холивудска звезда (Кит Харингтън). Дори майката на Рупърт (Натали Портман) не му вярва, че си пише с голямо име от екрана, но години по-късно тази кореспонденция излиза по медиите и животите на всички са засегнати.

Предвид биографията на Долан (който е сценарист и режисьор на лентата) няма как пропуснем този филм. Още повече, че в него участва цяла плеяда звезди – Сюзън Сарандън, Майкъл Гамбън, Кати Бейтс, Танди Нютън… но без Джесика Частейн, чиято роля беше премахната от филма поради творческо решение на Долан.

Ето и трейлъра на филма, който все още няма официална премиерна дата.

 
 
Коментарите са изключени за Най-накрая имаме трейлър на „The Death and Life of John F. Donovan“