HBO ни предлага нов поглед към сезон 8 на „Game of Thrones“ в рекламно видео на проектите си

| от chronicle.bg |

HBO пусна видео с кадри от предстоящите си сериали, предавания и филми. В него, разбира се съвсем очаквано, най-много е засегнат сезон 8 на „Game of Thrones“. Предишни тийзъри на сериала не ни дадоха много, но сега HBO показва малко повече от това, на което феновете предстои да се насладят.

Въпреки че кадрите са сравнително кратки, успяваме да видим пристигането на дотраки и неопетнени в Уинтърфел. Също можем да видим и Аря да гледа зашеметена към дракон, който лети над нея.

Най-важното обаче е падащата Стена.

Кадрите на летящия Визерион над южната страна на Стената изглеждат нови, но всъщност видяхме кадри на Стената в края на сезон 7. Във всеки случай, изглежда, че последният сезон на GOT ще бъде силно драматичен.

В Twitter феновете реагираха с вълнение:

„Аря Старк вижда дракон за първи път“

„Едно момиче се влюби“

В тийзър от по-рано тази година можем да видим Джон Сноу, Санса Старк и Аря Старк. Кадрите са единствено с промоционална цел и няма да бъдат включени в епизодите, но ни загатват за събитията, които можем да очакваме.

 
 
Коментарите са изключени за HBO ни предлага нов поглед към сезон 8 на „Game of Thrones“ в рекламно видео на проектите си