shareit

Нови кадри на новия „The Lion King“

| от chronicle.bg |

По време на Оскарите вчера Disney пусна реклама на игралния римейк на „The Lion King“, който предстои да излезе тази година. В последните години Disney се занимава с преработване на анимационните си класики в игрални филми. Вече видяхме „Cinderella“, „Beauty and the Beast“, „The Jungle Book“, както и редица други, а тази година очакваме може би най-големият – „The Lion King“ с режисьор Джон Фавро.

Има известен дебат дали новата лента може да се нарече игрална, защото всички животни са резултат на хиперреалистична компютърна анимация.

Имаме и нов постер:

The-Lion-King-Poster

Видеото комбинира кадри от първият трейлър на филма с нови, от които разбираме как ще изглеждат още животни от Прайда, както и можем да видим сладурското кихване на малкия Симба.

Както и първият трейлър, този също следва сцената („Circle of Life“) в началото на оригиналния филм от 1994 година. В известна степен в контекста на церемонията по връчването на Оскарите, новото видео завършва с актьорски състав, в който виждаме: Доналд Глъвър, Чиуетел Еджиофор, Сет Роган, Алфре Уудард, Джон Кани, Джон Оливър, Флорънс Касумба, Ерик Андре, Бионсе Ноус-Картър и Джеймс Ърл Джоунс.

Ето и първият трейлър на филма:

 
 
Коментарите са изключени за Нови кадри на новия „The Lion King“