shareit

Тийзър на „The Irishman“: Скорсезе и Де Ниро отново заедно

| от chronicle.bg |

Мартин Скорсезе и Робърт Де Ниро отново са заедно, въпреки че ще трябва да почакаме, за да видим съвместната им работа по „The Irishman“. По време на Оскарите Netflix пусна първия тийзър за филма, от който обаче не разбираме много. Всъщност не разбираме нищо освен част от актьорския състав.

Irishman

„The Irishman“ е базиран на романа от 2003 година „I Heard You Paint Houses“ на Чарлз Бранд, който разказва за Франк „Ирландецът“ Шийрън и времето, което прекарва като наемен убиец за мафията. Бранд интервюира Шийрън в продължение на 5 години, а от разговорите им научава за 25 убийства на Ирландеца.

Франк е замесен в премахването на легендарния мафиотски бос Джими Хофа, който изчезва през юли 1975 година и никога не е намерен.

Irishman

Де Ниро ще играе популярния наемен убиец, докато Ал Пачино ще е Хофа. Скорсезе използва същата технология, която Дейвид Финчър ползва в „The Curious Case of Benjamin Button“, за да застари персонажите си, което изисква дълга обработка на кадрите. Във филма участват още Рей Романо и Джо Пеши.

„The Irishman“ е един от най-големите проекти (а може би и най-големият) на Netflix за 2019 година, а комбинацията от Де Ниро и Скорсезе го прави и един от най-очакваните филми в за тази година.

Все още няма дата на премиерата, а ето и трийзъра.

 
 
Коментарите са изключени за Тийзър на „The Irishman“: Скорсезе и Де Ниро отново заедно