shareit

Нова услуга за притежателите на клубни карти еasyJet Plus

| от |

Водещата европейска авиокомпания еasyJet обяви, че притежателите на годишните клубни карти easyJet Plus ще могат вече да се възползват от нейната услуга за бързо преминаване през проверките за сигурност на 35 европейски летища от 19 март 2015 г. Картодържателите могат да използват придобивката на летищата в Абърдийн, Атина, Базел, Белфаст, Брюксел, Будапеща, Каляри Сардиния, Кьолн, Дюселдорф, Единбург, Фаро, Женева, Глазгоу, Хамбург, Лисабон, Ливърпул, Лондон Гетуик, Лондон Лутън (от октомври 2015), Лондон Саутенд, Лондон Станстед, Лион, Мадейра, Манчестър, Милано Малпенса, Москва, Мюнхен, Неапол, Нюкасъл, Ница, Париж Шарл де Гол, Париж Орли, Порто, Прага, Талин и Венеция. Скоро ще бъдат добавени още летища.

За да се възползват от предложението членовете на програмата трябва да въведат своя номер от картата, докато резервират полет на уеб-сайта на компанията или на мобилното й приложение. Също така от 19 март те могат да пътуват с втори допълнителен малък ръчен багаж като допълнение към основния ръчен багаж с максимален размер 56x45x25см.

Търговският директор на еasyJet Питър Дъфи коментира: „Знаем, че всички пътници и по-специално тези, които пътуват по работа, искат чести, точни и удобни полети до основни летища. Искаме да предоставим услуги, които пасажерите ценят и които може да осигурим, запазвайки нашите опростени и ефикасни операции. Винаги се опитваме да улесним пътуването на пътниците и това допълнително предимство за бързия достъп през проверките за сигурност ще им спести време на летищата.“

„Притежателите на годишни карти еasyJet Plus са сред най-честите и лоялни пътници и това е още един начин да се признае важността им за авиокомпанията и стойността, която им даваме, когато пътуват с нас.“

Годишното членство в easyJet вече предлага разнообразие от ползи, сред които фиксирано настаняване с допълнително пространство за краката и места в предната част на самолета за всички резервации, което обикновено струва до 15.99 лири на полет; отделни гишета за багаж на всяко летище и еasyJet Plus приоритетно качване в самолета. Настоящите картодържатели ще се възползват от новата услуга веднага. Хората, които желаят да закупят годишна карта могат да направят това чрез сайта easyJet.com на цена от 170 лири.

 
 
Коментарите са изключени за Нова услуга за притежателите на клубни карти еasyJet Plus