KLM започва директни полети от Амстердам до Мумбай

| от chronicle.bg |

KLM Royal Dutch Airlines започва директни полети до най-големия град в Индия – Мумбай, от 29 октомври 2017 г.

Билети за Мумбай вече могат да бъдат резервирани на klm.com.

„Присъствието на KLM в Индия нарасна значително, откакто започнахме стратегическото сътрудничество с Jet Airways. Извършването на директни полети до Мумбай, икономическият център на Индия, означава, че KLM вече може да предложи на своите клиенти още по-лесен достъп до 48 дестинации в Индия, както и до други дестинации в Азия.“ – коментира Питер Елберс, президент и главен изпълнителен директор на KLM

През зимния сезон 2017-2018, KLM ще извършва три седмични полета до Мумбай – в понеделник, четвъртък и неделя. Пътниците ще пътуват на борда на последното попълнение във флота на KLM – Boeing 787-9 Dreamliner, който разполага с 30 места за бизнес класа, 45 места Economy Comfort и 219 места в икономична класа.

Полетът ще отпътува от Амстердам в 13:00 часа местно време и ще пристига в Мумбай в 01:55 часа местно време. Обратният полет ще отпътува от Мумбай в 04:00 часа местно време и ще пристига в Амстердам на 08:45 часа.

Мумбай е най-гъсто населеният град в Индия. Намира се на западния бряг на страната и е финансова, търговска и развлекателна столица. Той е и един от десетте най-големи световни търговски центрове по отношение на световния финансов поток. Възможностите за бизнес в Мумбай, както и потенциалът му да предлага по-висок жизнен стандарт, привличат имигранти от цяла Индия, което прави града смес от много общности и култури.

 
 
Коментарите са изключени за KLM започва директни полети от Амстердам до Мумбай