shareit

Snapchat се срина след новия ъпдейт

| от chronicle.bg |

Snapchat се срина за хиляди потребители по целия свят. Хората имат проблем с връзката и не могат нито да приемат, нито да изпращат Snapchat видеа. Това се случва два дни след въвеждането на новия ъпдейт, който разшири функциите на приложението.

Добавянето на стикери и допълването на основните функции в забавния app, доведе до голям трафик и услугата не можа да се справи.

Потребителите масово не получават известия, че имат Snap, а отваряйки приложението, там няма нищо. Тези, които са по-активни и създават Snap-ове към приятели постоянно, не могат да изпратят посланието си. В социалните мрежи най-много оплаквания се появиха заради сивата лента в горната част на екрана, която съобщава: „Не може да се обнови. Моля, опитайте отново.“

10-секундната магия на приложението бързо завладя хиляди притежатели на смартфони. Хората от цял свят се забавляваха със смешните филтри, кратките видео историйки и новите стикери. Сега очакваме Snapchat да се възстанови след масивния срив, за да продължим да правим живота си смешен и забавен.

 
 
Коментарите са изключени за Snapchat се срина след новия ъпдейт