shareit

Реакции на известните в Twitter след Brexit

| от chronicle.bg |

Докато светът се събуждаше с новината, че британците предпочитат страната им да излезе от ЕС, някои знаменитости вече бяха написали в Twitter какво мислят по въпроса.

Много емоционално реагира писателката Дж. К. Роулинг: „Не мисля, че ми се е случвало да искам да има повече магия“ (за да бъде променен резултатът).

Бившият футболист и настоящ спортен коментатор Гари Линекeр, който е за оставането на Великобритания в ЕС, написа: „Не е време за триумфализъм. Не е време за разделение. Нито пък за омраза. Време е за промяна. Време е за спокойствие. Време от историята.“

„Това стана референдум за имиграцията, не за икономиката. Фараж, независимо дали го харесвате или мразите, беше с най-ефективна кампания“ – написа телевизионният водещ Пиърс Морган.

„Дълга и емоционална нощ. Сладки сънища“ – е туитът на Елизабет Хърли, която подкрепя Брекзит.

„Това ще е хубав уикенд човек да отиде в Гластънбъри“ – заяви водещият на развлекателни предавания Дърмът О’Лиъри.

„В зависимост как сте гласували, тази сутрин се събуждате за Деня на независимостта или за Армагедон“ – написа телевизионната водеща Сузана Рийд.

Комикът Джеймс Кордън сподели: „Главата ми не побира какво се случва във Великобритания. Извинявам се на британската младеж. Опасявам се, че днес бяхте изоставени“.

„Няма смисъл да съжаляваме за разсипаното мляко. Трябва да извлечем най-доброто от случилото се“ – убеден е певецът Бой Джордж.

„Две от три?“, пък написа актьорът Хю Лори.

 
 
Коментарите са изключени за Реакции на известните в Twitter след Brexit

Повече информация Виж всички