shareit

MMA мач между титани

| от chronicle.bg |

Бодибилдър Мартин Форд е наричан не без причина „най-страшният мъж на света“. Той е висок 204 сантиметра и тежи 143 килограма., което са значителни показатели дори за MMA. Форд участва в няколко филма в това число „Final Score“ от тази година, заедно с бившата звезда на WWE Дейв Батиста.

Саджад Гариби пък е известен като иранският Хълк. Обикновено хората, които заплашват със саморазправа ISIS, са обект на присмех. Никой обаче не се смее на заканите на Саджид, който е висок 185 см и тежи 177 килограма.

Мачът е организиран след като Форд подписва с полската MMA организация Konfrontacja Sztuk Walki (KSW). Нито един от двамата не се е бил в Смесените бойни изкуства, но Гариби има минало в борбата, която все още се радва на популярност в страната му.

„Мисля, че вече е ясно и новината се разчу. Да, ще вляза в клетката за KSW МНОГО СКОРО, не се съмнявам, че ще има критици, тук съм, за да им покажа, че грешат. Ключът към успеха е да се възползваш от всеки източник на енергия!!!! Тренировките вървят невероятно, тялото ми се променя ежедневно, формата ми се завръща, имам много енергия, всичко което ми остава да реша е… дали да се представям с прякора си КОШМАРА!!!! Кой иска да ме види в клетката!!!“

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от iranian hulk official (@sajadgharibiofficial) на

KSW организират по 5-6 боеве годишно. „Още от първото шоу, което направихме се стараем да не се концентрираме единствено върху спорта, а и върху целия спектакъл“, казва изпълнителния директор Мартин Левандовски пред The MMA Hour.

„Хората трябва да разберат, че целият спорт е и забавление. С бизнес партньора ми се насочваме повече към бойците, отколкото към боя. Затова се сравняваме с киното.“

Очакваме конкретна дата за двубоя, който ще се състои догодина.

 
 
Коментарите са изключени за MMA мач между титани