shareit

Месецът на Плевнелиев

| от |

Президентът Росен Плевнелиев откри „месецът на политическите консултации”. Той ще се среща с политическите партии, представени в Парламента. Първи на опашката от 10.30 в понеделник са от ръководството на „АБВ”, а след тях пред „Дондуков” 1 чакат „Атака”. Консултациите ще продължат с Патриотичен фронт, „Български демократичен център“, Реформаторски блок, Движение за права и свободи, „БСП лява България“ и ГЕРБ.

На консултациите ще бъдат обсъдени приоритетите на парламентарно представените партии за 2015 година. Президентът Росен Плевнелиев ще подложи на обсъждане пет основни теми: ключовите реформи за 2015 година, промените в изборното законодателство и референдума, международната и регионална сигурност, отбраната и въоръжените сили и реакцията при кризи и природни бедствия.

Президентът ще подложи на обсъждане няколко основни теми – ключовите реформи, които са на дневен ред през годината, изборното законодателство и бъдещ референдум, международната и регионална сигурност, отбраната и състоянието на въоръжените сили, както и кризите и природните бедствия.

 
 
Коментарите са изключени за Месецът на Плевнелиев