shareit

Коя е най-невероятната ви лятна история?

| от chronicle.bg |

Лятото е в разгара си и приключенията дебнат зад всеки ъгъл.

„Загорка“ ви предизвика да разкажете своята история. До 31 август всеки може да качи свое видео на www.zagorka.bg и да сподели най-неочакваните и забавни плажни истории от лятото. Така ще има възможността да се бори за голямата награда – 7-дневно пътуване с яхта само за двама в Средиземно море.

Щастливците ще могат да удължат лятото тази година чак до месец октомври и да се пекат под топлите лъчи на яхта, специално за тях, докато тук вече ще се подготвяме за зимата. И понеже наистина е време за нещо специално, освен голямата награда потребителите ще могат да спечелят още GoPro камери и селфи стикове.

Съвети и вдъхновение за това как да създадат своята видео плажна история участниците могат да открият и на онлайн платформата. Там са качени 4 специално заснети видео клипа с едни от най-известните и неподражаеми лица на телевизионния екран. Те ще разкажат кои са 4-те сигурни начина човек да изживее истински незабравимо лято и да сбъдне поне една от летните си мечти.
По време на кампанията „Отвори си бира, налей си плажни истории“ по най-посещаваните морски курорти и къмпинги ще обикалят и специалисти в създаването на незабравими плажни истории, които ще дават полезни съвети и препоръки на желаещите да се включат във видео предизвикателството. От 1 август екипите ще обиколят най-горещите точки на южното ни Черноморие: Созопол, Несебър, Градина, Смокиня, Каваци, Лозенец, Китен и Приморско.

Съвсем скоро ще бъдат обявени и останалите активности, част от кампанията „Отвори си бира, налей си плажни истории“, които предстоят да се случат на неочаквани места и в неочакван формат, не само по морето.

 
 
Коментарите са изключени за Коя е най-невероятната ви лятна история?

Повече информация Виж всички