Как да освежим первазите от естествен камък

IMG_0527
Первазът, който в случая в варовиков, но това се отнася и за всички други каменни первази, първо се изтърква с абразивната част на гъба за съдове, като същевременно се духа със сешоар, за да се махне прахоляка.
Търкате с гъбата с енергични, но леки движения, докато первазът се избели. След това с пулверизатор се напръсква с импрегниращ разтвор на водна основа с нано частици. За по-порьозни повърхности, може да повторите процедурата след един час.
След импрегнирането, капките вода просто се задържат върху перваза.
И...первазът ви би следвало да изглежда така. Ако не отглеждате домати, не се безпокойте. Може да си купите домати от пазара и да ги хапнете на чистия перваз.
Споделяне
Харесва ми
Споделяне