shareit

Григор Димитров: Обичам да гоня целите си

| от TennisKafe.com |

Григор Димитров се готви за защитата на титлата си в Куинс. Българинът стартира турнира с двубой срещу Сам Куери, шампион от 2010 г. На четвъртфиналите първата ни ракета може да се изправи срещу Анди Мъри.

„Винаги, когато дойде сезонът на трева, ме изпълва специално чувство, една по-различна връзка. Начинът, по който се движа и играя, решенията ми на корта… Не знам защо се чувствам така, но това е чувство, което ме следва от първите ми стъпки на тази настилка“, заяви Григор.

„Миналата година бе незабравим момент за мен. Едно от първите неща, които направих, бе да се обадя на татко. Спомних си как бях с него първият път, когато получих „уайлд кард“, а през 2014-а държах купата в ръцете си.“

„Важна част от кариерата е след като достигнеш съответното ниво, да го задържиш и да се докавзаш всеки път, когато стъпиш на корта. Това е вид нужно напрежение. Обичам да гоня целите си. Това показва какъв характер има човек. Веднага след като стъпя на трева, променям психическата си нагласа и начина, по който играя. Това е едно от добрите качества, които притежавам“, обобщи Григор Димитров.

 
 
Коментарите са изключени за Григор Димитров: Обичам да гоня целите си