Скуби-Ду се завръща с пълнометражна анимация

| от chronicle.bg |

Феновете на Скуби-Ду ще трябва да изчакат още 2 години преди да видят новите анимационни приключения на любимото си куче.

Скуби, Шаги и приятели за първи път се появиха от анимационното студия Хана-Барбера през 60-те години и бързо набраха популярност. Тази популярност издържа на времето благодарение на няколко нови версии на анимацията и въпреки съмнителния успех на игралния филм през 2002 година и на следващия две години по-късно.

В момента Warner Bros. искат нова пълнометражна адаптация на Скуби, този път изцяло анимирана. Проектът обаче е пренасрочен за 15 май 2020 година – 2 години след първоначално обявената дата 21 септември 2018. Чарлз Роувън и Ричард Съкъл, които са работили по игралните филми, се завръщат към екип от признати специалисти в света на на анимацията.

След колебливия успех на игралните филми, може би наистина е по-добре за франчайза да се завърне към „рисувания“ формат. Въпреки, че забавянето може да е фрустриращо, от Warner Bros. не се притесняват, популярността на героите ще отслабне до тогава. Ако студиото има време за доизкусуряване на анимацията и кастинг на правилните артисти за озвучаване на ролите, забавянето абсолютно ще си струва.

 
 
Коментарите са изключени за Скуби-Ду се завръща с пълнометражна анимация