Сърша Ронан ще участва в следващия филм на Уес Андерсън

| от chronicle.bg |

Ако киното може да бъде наречено бягство в друга вселена, то филмите на Уес Андерсън са достигане до една от най-далечните точки в тази вселена.

Затова и новината, че Сърша Ронан се присъединява към актьорския състав на предстоящия филм „The French Dispatch“, не може да не ни развълнува. Особено като имаме предвид как младата актриса блесна във „Гранд хотел Будапеща“ (2014).

В скорошно интервю, номинираната за „Оскар“ (за „Бруклин“, „Лейди Бърд“ и „Atonement“) разкри, че ще участва в следващия филм на Уес Андерсън.

Сърша Ронан е поредното име в претъпкания със звезди актьорски състав, в който присъстват Тилда Суинтън, Тимъти Шаламе, Франсис Макдорманд, Бил Мъри, Джефри Райт и Бенисио дел Торо.

По информацията, с която разполагаме до този момент, „The French Dispatch“ е „любовно писмо към група журналистите, които са пратени на командировка от американски вестник в Париж“. Въпреки че по първоначални слухове той беше описван като мюзикъл, тази информация се оказа невярня. По думите на режисьора в лентата се преплитат три сюжетни линии.

Все още нямаме информация кога ще гледаме премиера или трейлъри. Но обещаваме да следим случая в развитие.

 
 
Коментарите са изключени за Сърша Ронан ще участва в следващия филм на Уес Андерсън