Никол Кидман за сезон 3 на „Big Little Lies“

| от |

Втори сезон на „Big Little Lies“ беше много малко вероятен като имаме предвид, че първият адаптира целия роман на Лиан Мориарти. Сериалът обаче имаше такъв успех, че нямаше как да няма продължение.

Това обаче може и да е края. В интервю за Variety Никол Кидман твърди, че да се събере пак същия екип е много много трудно: „Мисля, че чисто и просто ще бъде прекалено трудно да съберат цялата група. Иначе ние бихме се радвали да го направим.“

„Ние“ включва и Мерил Стрийп, която беше такъв фен на сериала, че реши да участва без дори да чете сценария. „Просто ни каза, Предполагам, че сега трябва да се присъединя към вас. И ние бяхме, Какво! Толкова много искаше да ни подкрепи“, казва Кидман.

Андреа Арнолд ще режисира втори сезон като замества Жан-Марк Вале, който спечели Еми за работата си по първия сезон. Те е печелела 3 пъти награда на журито в Кан – за „“Red Road“, „Fish Tank“ и „American Honey“, както и оскар за краткия филм „Wasp“ през 2005.

Рийз Уидърспун, Шайлийн Уудли, Лора Дърн, Зоuи Кравиц, Адам Скот, Джеймс Тъпър, Джефри Нордлинг и Иан Армитаж отново ще играят заедно с Кидман. Новите лица ще са Дъглас Смит, Мартин Донован, Пурна Джаганатан и П. Дж. Бърн.

Сериалът се завръща догодина.

 
 
Коментарите са изключени за Никол Кидман за сезон 3 на „Big Little Lies“