shareit

Японски постер на „Captain Marvel“ ни предлага поглед към сюжета

| от chronicle.bg |

Нов постер на „Captain Marvel“ от Япония ни дава жокер за сюжета на филма.

Действието във филма се развива през 1995 година и ще ни покаже досега незасягана тайна история на вселената на Marvel. Младият агент на S.H.I.E.L.D. Ник Фюри се съюзява с мощен извънземен герой, който обаче изглежда, че има връзка с тази планета. Феновете дълго време предполагаха, че срещата на Фюри с Капитан Марвел е вдъхновила Avengers Initiative.

Нов постер от Япония потвърждава това предположение. Графично той не показва нещо ново, но таглайнът е това, което ни интересува. Той се превежда по следния начин: „Изгубено минало, спомени в капан, придобити сили. Това аз ли съм? Историята преди Avengers.

film181101_captain-marvel_01

Това се връзва чудесно с първия трейлър, който ни показа Капитан Марвел като член на Kree Starforce. Тя изглежда е забравила миналия си живот на Земята като част от Air Force и отчаяно се опитваше да си спомни. „Виждам тези спомени“, казва тя в трейлъра, „Имам проблясъци. Мисля, че имам живот тук. Не мога да разбера дали е истина.“

Сили също ще бъдат придобивани. Това може да се отнася до експлозията, в която участва Карол Данвърс. Енергийното поле прилича на това, което виждаме в „Ant-Man & The Wasp“, което предполага, че тялото й е облъчено с енергия от крантовия реалм, обяснявайки как получава силата си.

„Историята преди Avengers“: този филм избягва историята за произхода на самата Карол и изглежда ще е за времето преди Avengers. В комикса Ник Фюри е впечатлен от нея. В една сцена той и Мария Хилл обсъждат герои, като Хил се съмнява в проекта Avengers Initiative: „Чух друго да се говори за героите. Никога не трябва да се срещаш с тях. Те единствено могат да разочароват.“ На това Гюри отговаря лаконично: „Не вички.“ В следващият момент той отбелязва един герой, който може да повика дори в най-лошият случай – Captain Marvel. Това съвпада идеално със сцените след финалните надписи на „Avengers: Infinity War“.

 
 
Коментарите са изключени за Японски постер на „Captain Marvel“ ни предлага поглед към сюжета