Мерил Стрийп се „оплита“ в „Големите малки лъжи“

| от chronicle.bg |

След прекрасната новина за 21-вата й номинация за „Оскар“, феновете на Мерил Стрийп избухнаха. Още по-хубавото е, че Мерил продължава да е във вихъра си. Последната новина, около гиганта на съвременното кино е, че тя влиза в актьорския състав на втория сезон на сериала „Големите малки лъжи“.

Стрийп ще влезе в ролята на Мери Луис Райт, майката на Пери Райт (Александър Скарсгард). Загрижена за благополучието на семейството след смъртта на сина си, тя ще пристигне в Монтерей в търсене на отговори.

По информация на Variety, заплата на актрисата ще възлиза на 800 000 долара на епизод.

През декември HBO обяви, че ще поднови снимките на „Големите малки лъжи“ и голяма част от актьорите от първия сезон ще участват отново. Никол Кидман и Рийз Уидърспуун пак ще бъдат продуценти на сериала. Сезон едно беше базиран на едноименния роман на Лиан Морарти, а вторият сезон ще бъде частично базиран на нова история от авторката. Дейвид Е. Кели, сценарист и продуцент на първия сезон, ще заеме същите позиции отново. Режисьор ще бъде Андреа Арнолд.

„Големите малки лъжи“ излезе в началото на 2017 г. и спечели осем награди „Еми“ през септември, сред които за най-добър лимитиран сериал и отличия за Никол Кидман, Лора Дърн и Александър Скарсгард.

 
 
Коментарите са изключени за Мерил Стрийп се „оплита“ в „Големите малки лъжи“