shareit

Джъд Лоу се завръща: първи кадри от „Новият папа“

| от chronicle.bg |

„Младият папа“ си отиде. Да влезе „Новият папа“.

Две години след като направи фурор с лимитирания си сериал „Младият папа“, Паоло Сорентино събира на един екран Джъд Лоу и Джон Малкович, за да направи втория си лимитиран сериал за HBO – „Новият папа“.

„Младият папа“ излезе през януари 2017 г. и се превърна в една от най-успешните продукции на HBO за годината. Този път Сорентино отново ще режисира всичките осем епизода, а сценарият е на него, Умберто Контарело и Стефано Бизес.

Вчера феновете на сериала се зарадваха, когато HBO ни дадоха първи, изключително скромен поглед към „Новия папа“.

Все още обаче не разполагаме с никаква информация какво ще се случва в новия сериал. Ще бъде ли сюжетът продължение на този в първи сезон? Не знаем. От единствената снимка, на която виждаме Джъд Лоу и Джон Малкович, можем да предположим, че Лоу се връща в ролята ни на Лени Белардо.

Мнозина вярват, че „Новият папа“ е продължение на „Младия папа“, тъй като повечето актьори от първия сериал, ще се завърнат на екрана.

Сериалът ще бъде завръщането на Сорентино в телевизията, след драмата в две части „Те“, която разказва историята на италианския политик Силвио Берлускони. Снимките на „Новият папа“ са започнали през есента, но все още нямаме информация за ориентировъчна премиерна дата.

 
 
Коментарите са изключени за Джъд Лоу се завръща: първи кадри от „Новият папа“