Ново руско попълнения за фронта в Украйна е канибал в редиците на Вагнер

| от |

След като Руската федерация започна да търси военни кадри в затворите, като в един момент беше готова дори да отвори лудниците и да промени нечия епикриза, за да засили своите редици. Преди около месец станахме свидетели на различни разговори между затворници и роднини. В повечето случаи има една и съща версия – ако извадените от затвора прекарат около 6 месеца на фронта, веднага могат да получат своята свобода.

Малко след това станахме и свидетели на попълването на така наречения отряд Вагнер, известен с рекрутирането на някои от най-опасните хора и докато Руската федерация твърди, че това е една от елитните сили, не е тайна, че един от лидерите е известен със своите нацистки символи по себе си, както и демонстрация на привързаност към тази идеология. Странно е, че новите запасняци са успели да привлекат още един интересен кадър. За него сме сигурни, че никой не жеале да го срещне някога, а съдейки по горните правила, ако има късмет на фронта, той може да е свободен след шест месеца.

Новото попълнение в отряда Вагнер ще бъде Йегор Комаров. Известен с това, че преди да влезе в затвора, той е бил един от активните канибали в Русия. Задържан е при случайна полицейска проверка и в автомобила му откриват труп с многобройни прободни рани. Йегор признава, че е взел тялото, за да опита вкуса. Пригожин признава, че и друг път е консумирал човешко тяло и се озовава в затвора с доживотна присъда и без право на помилване. Известно е, че той се появява в няколко документални филма в руския ефир и се смята за особено жестока личност.

Последните попълнения за отряда Вагнер са специално избрани убийци и сексуални насилници. Свободата се гарантира с гаранция от Владимир Путин, че ако оцелеят, могат да получат своята свобода. Интересно е дали един канибал може да премине през фронта, а след това да се интегрира обратно в обществото, като най-вероятно никой няма да зададе и изобщо въпросът: редно ли е да бъде свободен. Канибалът става известен в района на Санкт Петербург, след като полицията забелязва блъснат автомобил на магистралата. При отварянето на багажника, от него изпада труп.

Малко след това е задържан 23-годишния Комаров. При арестуването му, мъжът твърди, че е готов да убие всеки един полицай с хапане до смърт. По време на интервюто в затвора, убиецът е попитан дали наистина ще консумира отново човешко месо и отговорът е: „Защо, имате ли?“.

Интересът към неговата личност се засилва през последните години, когато Комаров признава за още едно убийство на неизвестен 38-годишен мъж, който и до днес не е идентифициран или открит. Престъплението е извършено без никаква причина, по-скоро за удоволствие. Звярът в човешко тяло е рязал човешки части, готвил ги е и често у дома си е правил някои много специални вечери. Преследва хората в паркове, малки улички и често е запасен с очила за нощно виждане.

При задържането на полицията, той кара автомобила на жертвата си. А сега е добре дошъл в редиците на Вагнер. Те станаха известни в Украйна през 2014 г. с използването на сила за нелегалното анексиране на Крим. Дмитри Уткин и не винаги може да бъде открит в интернет, съществуват само няколко снимки, включително и една официална с Владимир Путин. Групата на Вагнер е известна с редица нарушения на човешки права, включително и срещу цивилни. Въпросът обаче е, че след като един канибал е пуснат на фронта, какви точно ще бъдат неговите задачи и какви други хора са извадени от тъмните килии на Русия.

Историята показва, че затворниците имат точно 5 минути, за да решат дали искат да отидат на фронта или не. Всички ще бъдат обучавани в рамките на около две седмици, преди да бъдат хвърлени в боя.

Какъв ще е резултатът от тази мобилизация и дали ще бъдат допълнени редиците. За мнозина това е отчаяна мярка, забелязана още в Древен Рим, когато затворници, крадци и всякакви провинени кадри трябва да изберат дали да бъдат изпратени в битката.  

 
 
Коментарите са изключени за Ново руско попълнения за фронта в Украйна е канибал в редиците на Вагнер

Повече информация Виж всички