Има нов тренд в романтичните срещи

| от chronicle.bg |

Имаше няколко популярни кофти номера, които се правеха на среща през 2018 година. Сега има нов номер.

Той не е толкова брутален като да те зарежат точно преди Коледа (или друг празник като рожден ден, например), за да не ти купуват подарък, или да те държат настрана от близките си, докато ти от своя страна ги запознаваш със своите родители и приятели.

Новият тренд се съдържа в това да си паднат по теб много силно, но в следващия момент изведнъж прехласването им рязко да спре и просто да се покрият.

Този човек не ходи спира отношенията си с някого, защото не е сигурен в тях. Той първоначално ходи с някого, за когото твърди, че (едва ли не) ще се ожени, докато един ден рязко чувствата му не угаснат напълно и не предизвика неочаквана и неподозирана (и необсъдена) раздяла. Като Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън, например.

Според сайта за запознанства Plenty of Fish 29% от хората са били в подобна връзка като жените (37%) са по-склонни да постъпват така от мъжете (23%).

Както казахме, това не е възможно най-потресаващото поведение – хората имат пълната морална свобода да избират отношенията си с някого. Негативният аспект се крие в изненадата.

За да не предизвикваме скандали и драма, добре е да поговорим с половинката си спокойно и внимателно преди да дръпнем шалтера на връзката. Както винаги е било: в една връзка добрият диалог често е по-важен и от добрия секс.

 
 
Коментарите са изключени за Има нов тренд в романтичните срещи