shareit

Звездите: Лошото за банките свършва, Ванга предрекла „Банките ке оцелеят“*

| от |

*Тази статия е за всички невярващи в казваното от икономисти, политици и институции. Дано поне звездите и магическите кълба ви успокоят.

Ретроградният Меркурий, който има лошо влияние върху банковата система, а и върху цялата страна в последните седмици е на път да прекрати разрушителното си действие, каза астролога Люмиер.

Звездите потвърждават казаното от шефа на БНБ, че банковата система е стабилна, допълва Алена.

Според Оксана, астроложката на Гала „най-лошото е зад гърба ни, а проблеми в близките 10 години не се очакват“.

big_04cb75411dbc86924e02ebcc70bae8a4

Племенницата на Ванга Красимира Стоянова си спомни, че през 1992 Ванга е казала: „Скоро ке има банкова криза и ке е лошо. След години ке се опита да се повтори, но ке е само предупреждение и ке се размине.“ За подобни думи си спомня и близката до пророчицата бивша съпруга на Волен Сидеров Капка.

В предсказанията си за кризата в Украйна, Нострадамус също споменава мини криза „със златните наполеони в земята на Аспарух“, която обаче ще се размине без особени последствия защото „всички богове пазят тази земя“…

Вера Кочовска също е предрекла за настоящата криза, спомни си дъщеря ѝ Десислава. „Ще се усети като лек трус, но няма да е като силно земетресение. После всичко ще е спокойно“ казала пророчицата, мъчейки се да си поеме въздух. „Колкото по-трудно дишаше, толкова по-отгоре идваше предсказанието“, споделя наблюденията си дъщеря ѝ.

Маг Сибила, която извлича енергия от енергииното пространство и подпомагана от Богинята Рея – Кибела, го насочва в правилната посока споделя, че почти цялата негативна енергия изляла се върху банките в последните години е неутрализирана и на трезорите у нас нищо лошо не може да се случи.

„Няма опасност за парите на българите“ можем да заключим след консултации с маг Ваня, феномен Златина, маг Елвира, феномен Таня, маг Събина, маг Елена, маг Джиляна, гадател Елена, врачката Вяра, маг Гергана, ходжа Мелтем, ходжа Зехра и ходжа Гюлшан от ясновидци.ком.

„Всичко ще бъде наред, само хората трябва да се успокоят“, смята ясновидката Николета. Запознати пък цитират думите на учителя Дънов, че в година, цифрите, на която имат сбор 7, страната ни ще има много проблеми, но всеки от тях ще завършва благополучно. 2014 е точно такава година, напомнят те.