Виртуална реалност за масовия потребител

| от |

Различни компании вече обявяват, че са постигнали готов за масово потребление свят, който може да „излъже“ мозъка на човека, че е истински. В царството на битовата електроника навлиза ново поколение „виртуална реалност“.

Много от почитателите на технологиите вече могат да влизат в светове, за които геймърите отдавна мечтаят. С появата и разработването на шлемовете за виртуална реалност мнозина поглеждат с надежда, че най-после е дошло времето на напълно функционираща и предназначена за масовия пазар технология за виртуална реалност.

Освен по-малки компании, технологични гиганти като „Самсунг“ и „Сони“ се намесват и правят стъпката към виртуалната реалност. Те гледат сериозно на технологията, Други компании навлизат смело на разширяващия се пазар на технологии за виртуална реалност, се видя на технологичното изложение CES 2015 в Лас Вегас.

Например Razer и Sensics заявиха, че работят съвместно с компанията по разработката на това, което те наричат „открита екосистема за виртуална реалност“.

Международният салон за масова електроника CES 2015 се откри официално в Лас Вегас във вторник. Той ще продължи до 9 януари. /БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени за Виртуална реалност за масовия потребител