В Pornhub си говорят за #любов

| от chronicle.bg |

Любов. Това е най-коментираната дума на 2015 година не къде да е, а в най-големия сайт за филми за възрастни Pornhub. Съвпадение или не, но #Love е хаштагът на годината в социалната платформа Instagram. Общото между двата на пръв поглед твърде различни уеб страници е, че и на двете места можем да се порадваме на красиви тела.

В Pornhub сексуалните фантазии и на мъжа, и на жената оживяват.

Фантазиите най-често са табу, но благодарение на годишния доклад на PornHub за най-търсеното съдържание, можем да надникнем зад предпочитанията на различните нации.

Една интересна категория, която през последната година се е увеличила с 81%, е анимацията. Детското у всеки, предполагам, се появява по различен начин. Бразилците, американците и канадците явно харесват горещи секс сцени с любимите герои от „покемон“ и „скуби ду“, защото анимацията е в челната тройка на търсенията и в трите държави.

Най-споделяната фантазия сред англоговорящи включва „мащеха и син“, която дори заема първо място при американците. Сексуалният акт между новата секси майка и младия й доведен син вълнува предимно най-големите потребители на порно сайта – американците. От всички потребители на Pornhub 41% са американци, а те отделят средно по 9 минути и 51 секунди на своите фантазии, сред които се открояват търсения най-вече за „черен“ и „лесбийка“.

Тази година всеки е прекарал повече време в Pornhub.

Интересен феномен е и растежът на присъствието на нежния пол от 1%. След „Сексът и градът“ жените започват да се разкрепостяват все повече и да не се страхуват да фантазират. През изминалата година Pornhub отчита, че 24% от всички посетители са били жени. Специалисти смятат, че процентите ще продължат да се увеличават. Това се дължи на увереността на жената – тя вече по-малко се страхува да говори открито за мастурбация и предпочита да споделя сексуалния си опит. Най-честите търсения на жените включват „лесбийка“ и „тройка“, докато при мъжете тези категории са със средна популярност. И жените са много по-смели и оралният секс се търси 93% повече от жени отколкото от мъже. А сред нациите бразилките и филипинките са най-честите потребители на Pornhub, а българките – сред най-редките и процентът им на активност пада под 10%.

Истинският успех за Pornhub е публикуването на филми а възрастни с участието на известни личности. Ким Кардашиян оглавява класацията за най-търсена порно актриса тази година. Секс клиповете на звездите винаги са били и винаги ще са актуални – те са недостижимите известни, на които може да мастурбирате само с един клик.

Доказано – Pornhub надвишава всички очаквания.

Вижте в галерията няколко любопитни факта за изминалата година, отчетени от PornHub.

 
 
Коментарите са изключени за В Pornhub си говорят за #любов

Повече информация Виж всички