shareit

Ревността, която завладя „Скъпи наследници“

| от chronicle.bg |

„Селският Дон Жуан“ Борис се оказва в основата на голямото предателство, което годеницата му Ани (Лорина Камбурова) прави спрямо връзката им. Разяждана от ревност заради близките отношения на героя на Орлин Павлов с лекарката Катя (Даяна Ханджиева), момичето се поддава на ухажването на Станислав (Петко Венелинов) и изневерява на любимия си. Колкото и след това да съжалява за стореното, е наясно, че връщане назад няма, а веднъж разбрал за случилото се, Борис най-вероятно ще прекрати завинаги връзката им.

27368823_2134363840117315_5759637167300199439_o

Самата Ани не знае, че съвсем скоро животът й може напълно да се преобърне. След години на мълчание сестра й Снежи (Искра Донова) за първи път проговаря за най-голямата им семейна тайна – Ани е една от наследниците на бай Дочо, а от уверенията на адвокатката разбира, че има право и да се бори за наследството му. Единственият посветен до момента се оказва Борис.

27500427_2134829780070721_7459452708464039558_o

Самият той има не малко проблеми, с които да се справя. Освен че се налага да дава обяснения на Ани имал ли е интимни преживявания с Катя или не, здравословното му състояние също не е добро. Проявил за пореден път геройство по време на големия горски пожар, за да спаси изчезнали туристи, там той отново наранява ръката си, която Катя преди време спасява от ампутация. Каква е съдбата на спортиста знае само баба Злата (Цветана Манева), която иска момчето да я посети, за да му помогне.

След множество дни на недомлъвки, Катя и Борис в крайна сметка признават, че изпитват привличане един към друг. За съжаление, приятелството е единственото нещо, което могат да си позволят да чувстват, тъй като не са се срещнали в момент, в който всеки от тях да не е обвързан.

Докато се бори с чувствата си към Борис, при Катя се връща Румен (Любо Ковачев). Бившият й приятел я посещава в Бели Вит с молбата да му прости и двамата да дадат втори шанс на връзката си. Решението му съвсем не е импулсивно, а е вследствие на сериозен разговор с бащата на Катя – Марин (Димитър Баненкин). Бизнесменът го подкрепя да пробва отново да спечели момичето му, но и не пропуска да го предупреди, че при повторна грешка от негова страна ще му „счупи пръстите и никога повече няма да хваща скалпел“. Твърдият си характер Марин ще прояви и спрямо героите на Георги Кадурин и Вальо Танев – Косьо и Иван. След като двамата членове правят поредния саботаж на семейство Дочеви, а жертва на „миризливия“ им номер е именно бизнесменът, този път той не оставя нещата без последици и дори успява да нанесе кървав удар на Косьо.

27368497_2134358010117898_2238398279667152267_o

Съвет да даде втори шанс на Румен Катя получава и от леля си Милица (Койна Русева). Студенокръвната бизнесдама не казва и една добра дума за бившия си мъж, който й е изневерил със секретарката си, но пък лекарят е направил нещо, което самият той не – поискал е прошка и втори шанс. Оказва се, че героинята на Койна Русева също има за какво да се чувства виновна, що се отнася до проваления си брак. Това разкритие прави Станислав пред Катя, който споделя, че поведението на майка му е тласнало баща му в обятията на друга жена и тя е виновна, че той не се е върнал при нея.

Проявил бащински характер, Марин пък се среща с голямата си любов – пияното и музиката. Най-неочаквано негова музикална партньорка става красивата Ани, която цяла година ще репетира заедно с „врага“ в местната библиотека.

 
 
Коментарите са изключени за Ревността, която завладя „Скъпи наследници“

Повече информация Виж всички