Тя работи във филмовата индустрия, но обича да готви и да пътува. Живее няколко години във Великобритания, преди да се завърне в България. Обича да посещава интересни места по света. В блога на Роси www.primalyum.co.uk може да намерите рецепти за интересна и здравословна храна, както и истории за пътешествия.
една глава лук
5 картофа
3 тиквички
1 морков
4 яйца
300 гр сирене
200 мл кисело мляко
магданоз и копър
сол и черен пипер
2 с.л. олио
Нарежете лука и моркова. Загрейте малко олио в една тенджера и добавете лука и моркова. Задушете, докато омекнат зеленчуците.
Нарежете на шайби картофите и тиквичките. Добавете картофите към лука, заедно с половин чаша вода. Гответе на умерен огън до пълното омекване на зеленчуците. Недейте да бъркате прекалено често, защото картофите ще се разпаднат бързо.
Когато картофите са готови, добавете и тиквичките за около 15 минути. В купа смесете яйцата, киселото мляко и сиренето и разбъркайте добре.
Добавете яйчената смес към картофите и тиквичките и разбъркайте леко.
Прехвърлете в тавичка и запечете на умерена температура във фурната. Сервирайте с много голяма студена бира.