През януари Моуриньо ще прави пълен ремонт на Челси ?

| от |

Медиите в Англия спекулират, че през януари в Челси ще бъде направен истински ремонт и се споменава, че отборът ще бъде напуснат от Давид Луис, Демба Ба и Кевин де Брюин.
Наставникът на Челси Жозе Моуриньо не е доволен от състава, който има в момента, така че ще се опита да продаде няколко играчи, а на тяхно място да дойдат други футболисти. Английските медии твърдят, че трансфер списъка ще бъдат поставени тримата споменати футболисти.

Давид Луис не получава шанс от Моуриньо, а на негово място най-често в първия отбор на Челси игре Гари Кейхил, докато Демба Ба е в сянката на Самуел Ето’о и Фернандо Торес. Кевин де Брюин започна сезона с няколко добри включвания, но от тогава не се забелязва. С появата на Вилиан
загуби надежда, че може да получи място в първия отбор, а английските медии твърдят, че белгиецът имал разгорещен спор с Моуриньо заради слабата му игра.

Новите попълнения за които се говори, са Джаксън Мартинес и Карим Бензема, които се очаква да внесат свежа кръв в атаката на Челси.

 
 
Коментарите са изключени за През януари Моуриньо ще прави пълен ремонт на Челси ?