Мосад създаде нова секция на уебсайта си за наемане на шпиони

| от |

Израелската разузнавателна служба Мосад създаде нова секция на уебсайта си за наемане на шпиони, на която рекламира работата на агентите във видео, достойно за холивудски трилър, съобщи Франс прес.

„Целта е да се направи организацията по-достъпна за потенциални новобранци, които не познават разнородните позиции, които се предлагат“, обясни в комюнике канцеларията на министър-председателя Бенямин Нетаняху, на когото е пряко подчинена Мосад.

Сайтът има версии на иврит, английски, френски, руски, арабски и фарси. „Всички са добре дошли, независимо от религията или националността, да се свържат с нашата организация“, се чете на новата секция на уебсайта на Мосад (https://www.mossad.gov.il/eng/Pages/encontactus.aspx), посочи Ройтерс.

Обещава се висока заплата на кандидатите, мъже и жени, които знаят как се пази тайна и са много амбициозни. „Съветваме Ви да обмислите дали компютърът, който използвате, и местоположението Ви са достатъчно сигурни. Би било по-безопасно да попълните формуляра, използвайки средства, които не са пряко свързани с Вас“, пише още на сайта.

С БТА

 
 
Коментарите са изключени за Мосад създаде нова секция на уебсайта си за наемане на шпиони