Мирослав Боршош с нов проект

| от chr.bg |

В неделя се проведе представянето на първите броеве на списанията OM Yoga & Lifestyle и Vegan Life. Отбрана публика успя първа да се докосне до списанията на бутиково парти. Звездната актриса Вили Марковска първа прекрачи прага на заведението със своя съпруг. Звездните Светла Иванова и Ваня Джаферович също поздравиха главния редактор – Нина Сотирова, а Георги и Галя Лозанови уважиха събитието, но отказаха да се снимат на стената на славата, за да не компрометират списанията, тъй като са познати като видни софийски бохеми. „OM Yoga & Lifestyle и Vegan Life са кауза да създадем форум в България, който да отговаря на потребността на всички нас да забавяме темпото в забързаното ежедневие, за да живеем по-хармонично и цялостно“, заяви Нина Сотирова. Гостите се насладиха на седем вида коктейли с имената и цветовете на седемте чакри, като всяка напитка съдържаше полезен компонент за съответната чакра. Кетърингът на бутиковото събитие беше изцяло съобразен с концепцията на списанията OM Yoga & Lifestyle и Vegan Life.

За OM Yoga & Lifestyle

OM Yoga & Lifestyle е най-популярното списание в света за йога като начин на живот. От основаването си през 2009 г. водещото издание за йога се налага с качествено, стилно и фокусирано редакционно съдържание, което помага на читателите да живеят пълноценен, интересен и одухотворен живот. OM Yoga & Lifestyle е специализирана мултиплатформена медия, както и организатор на едни от най-големите йога събития в света. OM Yoga & Lifestyle е най-продаваното списание във Великобритания, което се издава в още 14 държави, сред които САЩ, Канада, Австралия, Норвегия, Холандия, Германия, Ливан, Швеция, Австрия, Финландия. В България OM Yoga & Lifestyle се издава по лиценз на английската компания Prime Impact.

Cover_OM Yoga Lifestyle

За Vegan Life

Vegan Life е първото специализирано веган списание в България, което представя изцяло нов и различен поглед към здравословното хранене. Този октомври Vegan Life спечели наградата за най-добро издание за здравословен начин на живот на Vegfest Trade Show във Великобритания. Vegan Life е платформата, която превръща идеята за здравословен живот в леснодостъпна за модерния човек. Съдържанието на всеки брой търси баланса между различните аспекти на хармонично съществуване, в което храненето е нещо повече от хранителен режим. Така Vegan Life свързва точките между истинската философия и отношението към себе си и към света с най-простите избори, които правим в ежедневието си.

Cover_Vegan Life

 
 
Коментарите са изключени за Мирослав Боршош с нов проект