Мартенският заек в телевизора

| от |

За оригинала се говори, че е параноичен, неспокоен и леко смахнат, постоянно кърши лапи и си пада по хвърляне на чайници и други предмети.

Сходно обясниха ролята на възрастните участници в драмата без край на Класическата гимназия.

Борбата е между Цезар и Помпей, страда римската империя. В класическият случай учениците от гимназията разделена между улица Баба и училището 13 училище „Св.Св. Кирил и Методи” отказват ролята на гърците, които водят войната на боговете.

Войната за хляба казват е приключила между производители и търговци. Въвеждат мониторингов механизъм и така ще има достоверни данни има ли пазар на хляба и защо 30 на сто от участниците са в 100 на сто сиво.

Без ток, вода, хляб, път.
Част от блокираните села очакват своя „пробив” на пътищата. Първи след снега започват да работят мобилните оператори.
210 училища са в принудителна ваканция заради снежната блокада.
Без ток са над 600 населени места в цялата страна.
Видин пълен с боклуци заради „стачка на метлите”.
Смолянският квартал Влахово е пети ден без ток и вода, без да е обявил стачка при плащането на данъци.

Ток още няма, според Светла Тодорова председател на ДКЕВР, защото електрическите стълбове се чупят, а за последно през 1982 г е имало подобен сняг.

Последните две години не е имало нито лев признат разход за инвестиции. Счупените стълбове са застраховани и парите за ремонтите няма да влязат в сметките ни. Перата за ремонти и за инвестиции са отделни.

Кафето сутрин и вечерята вечер няма да ни бъдат по-скъпи. „Върховата енергия” за битовите потребители може да влезе в закона, но не е казано, че от утре ДКЕВР ще приеме така да се изчисляват цените.

Законодателните промени, които са минали на първо четене дори и след цялостното приемане няма за бъдат сведени до графа в сметките. Това е дълъг процес, изискващ отворен пазар, смяна на електромерите и софтуера.

Красимир Кръстев общински съветник в Каварна твърди, че понеже имало пари от бюджета за медийно отразяване, Нова телевизия дължала извинение на гражданите на Каварна, щото показвали неправилното паркиране на местните властници.

Цонко Цонев не спира на забранени места, спрял е, защото е имало проблем с бежанците там.
Кметът и общинският съветник се дебнели и пращали снимки в телевизорите.
Според кмета Цонев от бюджета на Каварна пари за медийно отразяване нямало.

Кметът на Хитрино пък просто се извини заради сина си, паркирал Мерцедеса си с номер 7777, за да не изпусне час за нотариус.

Владимир Тодоров пък показа на живо с какви камери се регистрират нарушенията.
И обясни при какви условия граждани ще могат да публикуват нарушения с паркирането и после да се явяват като свидетели.

София била дебелансирана, според Калоян Паргов в центъра инвестициите били много повече отколкото в периферията на града.

Депутати от ДПС се намесвали с влияние за ученически бой в Бургас. Те мислят друго.

Мартенският заек в днешната синоптична серия кърши лапи и замеря като домакин със снежинки и описаните следствия в телевизорите.

11065416_10204282165269364_1477447591_o

 
 
Коментарите са изключени за Мартенският заек в телевизора