Когато единствената ти работа е да постнеш в Instagram и пак се провалиш

| от Chronicle.bg по GQ |

Скот Дисик – някога риалити звезда със славата на Кардашиян, баща на трите деца на Кортни и известен модел, днес разполага само с популярността си в Instagram и хонорарите от посещения по клубове.

Скот получава пари за позициониране на продукти в Instagram акаунта си, а което е по-изненадващо – не се справя особено добре с това, за което му плащат.

Той по погрешка публикува инструкциите за рекламния пост в Instagram.

„Ето ти – в 4 часа следобед напиши долното. Текст: В крак с летния тренировъчен режим с моя сутритешен @booteauk протеинов шейк!“ Той имаше една задача и се провали. През януари сайтът Jezebel съобщи, че Дисик печели между 15 и 20 хиляди долара за спонсориран пост. В днешно време този рекламен похват е особено популярен в Instagram и сме убедени, че Скот Дисик няма проблем да взема пари от всяка компания, която иска Скот Дисик да й е бранд посланик. На него му плащат, за да прави неща, които другите хора правят напълно безплатно. Затова е странно да видим от предишната му реклама за същия продукт, че той изобщо не си дава зор.

Time for changes, getting ready the summer with a little help from the @booteauk protein shake #ad

A photo posted by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

Добре се е маскирал – махнал е суитчъра си и е отишъл от другата страна на плота – 2 минути работа. Предвид факта, че двата поста са с 9 дни разлика помежду си, а протеиновият шейк не е мръднал, можем да сме почти сигурни, че снимките са правени една след друга.

Когато ти плащат, можеш поне да се постараеш.

 
 
Коментарите са изключени за Когато единствената ти работа е да постнеш в Instagram и пак се провалиш