shareit

Искра, която искаме да е българка

| от chronicle.bg |

Запознайте се с Искра Арабела Лорънс. Тя не е българка, но много ни се иска да беше. Родена е в Уорчестър, Великобритания и е модел на бельо, но не като тези на Victoria`s Secret. Тя е plus size – от така наречените секси мадами с извивки, които имат в повече само там, където трябва.

Истината е, че преди време Искра е изхвърлена от модна агенция поради факта, че е твърде дебела. Това, обаче я амбицира да докаже на бившите си работодатели, че закръглените жени всъщност са доста по-секси от слабичките. И успява. С над половин милион последователи в социалните мрежи и доходносен договор с дизайнерите на луксозно бельо на Aerie Искра Лорънс показва какво е да си истинска жена отгоре до долу.

Кариерата й започва, когато е на 13 години. Попада на конкурс за модели на Elle. Преди това се занимавала активно с плуване и това й помогнало да създаде полезни хранителни навици. „Точно в този период осъзнах, че тялото не само трябва да изглежда добре отвън. За него трябва да се грижим и чрез храненето. Когато не хапвах, не можех да плувам“, спомня си Искра.

Не след дълго русокосата красавица е изхвърлена от агенцията, защото бедрата й били „твърде големи“. „Аз бях на 15-16 години и те просто ми казаха, че ханша ми е широк и трябва да бъде с размер по-малко. Това можеше да ме съсипе“, спомня си Лорънс.

Тогава Искра се насочила към агенции „plus size“ модели, но за там била твърде слаба. Когато най-накрая била одобрена в една от агенциите непрекъснато смалявали ръцете й с фотошоп. „Ръцете ми не изглеждаха като моите“, смее се сега Лорънс.

Тя не пази диети, но се старае да се храни здравословно. Освен това тренира по три пъти в седмицата от час и половина до два часа – фитнес.

Преди да стане толкова известна, Искра Лорънс имала видео канал за кулинари, но сега представя там само здравословни рецепти.

Защо Искра Лорънс е най-горещата жена в социалнните мрежи според FHM може да видите в галерията ни.

 
 
Коментарите са изключени за Искра, която искаме да е българка