Идва продължението на култовия сериал „Пълна къща”

| от |

Липсва ли ви едно от култовите шоута на 90-те, което си гледахме по първа програма всеки уикенд и го чакахме с трепет в душиците? За „Пълна къща” говорим, разбира се. За тези, които не са го гледали, защото най-вероятно са се родили, когато то е било излъчвано, могат да поправят тази несправедливост. Няма да съжалявате.

В понеделник вечер, в шоуто Jimmy Kimmel Live, Джон Стамос (не безизвестният и сексапилен чичо Джеси от оригиналния сериал) обяви, че да, продължение на култовия сериал ще има и в момента то се снима, поръчано от новите ни любимци Netflix, като се очаква да излезе през 2016 година.

Full house

В оригиналния сериал Боб Сагет (известен комик и водещ) е в ролята на Дани Тавър, вдовец с три дъщери – едната, от които по онова време е изиграна от близначките Олсън, които са бебета. За да му помагат с децата и прочие битови проблеми, той кани при себе си своя девер – чичо Джеси и най-добрия си приятел от детинство – Джоуи (в ролята е комикът Дейв Кулиър). Това съответно произвежда много комични ситуации.

Сериалът се излъчва в продължение на 8 години и 8 страхотни сезона, пълни със смях и готина комедия, защото дори в годините, когато телевизията не беше култ както е сега, се правеха и ето такива неща.

Кастът на "Пълна къща" се събират за 25 години от създаването на сериала

Кастът на „Пълна къща“ се събират за 25 години от създаването на сериала през 2012-та

За нова версия/продължение на ситкома се говори от средата на миналата година и сме щастливи, че той вече е факт. Ето какво знаем за него. По пример на своя оригинал, чието име е Full house, новата версия ще се казва Fuller house. В центъра на историята ще бъде голямата дъщеря от оригиналния сериал – Дона Джо (DJ) Танър, която също като баща си се озовава овдовяла с три деца. За целта тя кани при себе си сестра си – Стефани, отново персонаж от оригиналното шоу и най-добрата си приятелка от детинство – Кими (да, и тя е персонаж от оригиналната „Пълна къща”), които да й помагат.

Джон Стамос и Боб Сагет на снимачната площадка на Fuller house

Джон Стамос и Боб Сагет на снимачната площадка на Fuller house

Джон Стамос каза, че първи епизод ще бъде дълъг един час и самият той, който се явява и като продуцент, заедно с Боб Сагет, Дейв Кулиър и момичетата от оригиналния сериал ще участват в него. Чичо Джеси потвърди, че продукцията има за цел да събере колкото е възможно повече актьори от оригиналния каст. Кандис Камерън Бър, Джоди Суитин и Андреа Барбер съответно ще се завърнат в ролите на Ди Джей, Стефани и Кими, а според Netflix Боб Сагет, Джон Стамос и Дейв Кулиър ще участват като гост-звезди в ролите на Дани Танър, чичо Джеси и Джоуи. Очаква се Мери-Кейт и Ашли Олсън също да се върнат за кратко в ролята на малката Мишел Танър.

О, да, вече нямаме търпение!

 
 
Коментарите са изключени за Идва продължението на култовия сериал „Пълна къща”