Google ще чете всеки имейл в Gmail

| от |

53

Допълнението е вдъхновено от дело срещу Google за това, че анализират мейлите, което според ищците е нарушение на неприкосновеността на личния живот .

Част от ищците и хора, които са изпратили мейл на Gmail потребители от други доставчици (Yahoo, Hotmail …) и независимо от това дали техните съобщения за сканиране. Тяхната забележка е, че заради това, че не използват Gmail, те никога не биха се съгласили на сканиране на съобщения.

Добавеният параграф гласи:

Our automated systems analyze your content ( including e – mails ) to provide you personally relevant product features, such as customized search results, tailored advertising, and spam and malware detection . This analysis occurs as the content is sent, received, and when it is stored .

Въпреки това Gmail съвсем ясно подчертава практиката, че това не покрива жалбите от хората, които не са потребители на Gmail и чиито съобщения допълнително ще бъдат сканирани. Дилемата около която се спори е дали тези, които не са потребители на Gmail са длъжни да бъдат запознати с условията за ползване на Gmail

 
 
Коментарите са изключени за Google ще чете всеки имейл в Gmail