Едни от най-известните циркови артисти пристигат в България

| от chronicle.bg |

Някои от най-популярните циркови артисти в света пристигат у нас специално за шестото издание на спектакъла „Нощ на звездите“, който се организира от фондация „Енчо Керязов“ и ще се проведе на 25 февруари в зала „Арена Армеец“.

Звездата от световноизвестното кабаре „Лидо“ в Париж – Хуш ма хуш, украинското дуо Даша и Вардим, кралете на екстремните въздушни спортове „Въздушни бойци“, Франциско Тебар – още наричан Пикасо джуниър, са само част от атракциите в спекакъла. Те ще летят от различни краища на света със самолети на авиокомпанията „България Ер“, която е и официален превозвач на събитието.

Пръв у нас ще пристигне авиоконструкторът Даниел Гола. Самолетът му ще кацне на 22 февруари. Ден преди спектакъла – на 24 февруари с „България Ер“ ще пътуват и руската трупа „Канакови“. Те са известни с изпълнението си Руски стик или Russian bar. Това е цирков номер, който съчетава в себе си изключителните умения от три спорта – гимнастика, акробатика и скачане върху батут. Номерът е известен и като „руска лудост“, защото изпълнителите не са обезопасени.

В рамките на самият спектакъл фондацията „Енчо Керязов“ ще връчи традиционно своите награди за най-талантливите деца на България.

 
 
Коментарите са изключени за Едни от най-известните циркови артисти пристигат в България