Подкрепа за младите предприемачи

| от chronicle.bg |

Джуниър Ачийвмънт България и Кока-Кола ХБК България за трета поредна година насърчават предприемаческия дух и развиват бизнес умения сред студентите.

През 2016 г. в рамките на програмата „Моята първа компания“ една стартираща младежка компания ще получи директна финансова инвестиция от 10 000 лева, за да постави началото на бизнеса си. Освен това, специалисти на Кока-Кола ХБК България в областта на маркетинг, продажби, финанси, интелектуално право и др. ще бъдат ментори на младите предприемачи и ще им помагат да изградят по-успешен бизнес.

Инвестицията от страна на Кока-Кола ХБК България е насочена към студенти, участващи в програмата „Учебна компания за студенти“ на Джуниър Ачийвмънт България. В продължение на 3 месеца участниците ще преминат през 5 обучения (менторски съботи), посветени на идентифицирането на бизнес възможност, създаването на екип и изграждането на финансова и маркетингова стратегия, както и продажбена политика на стартиращата компания.

Програмата „Моята първа компания“ е важна както за изграждане на предприемачески дух и начин на мислене у студентите, така и за развиване на вътрешното предприемачество на корпоративно ниво. Всеки желаещ може да се регистрира и да се включи в програмата „Учебна компания за студенти“ (Startup) на JA България до 31 март 2016 г.

 
 
Коментарите са изключени за Подкрепа за младите предприемачи

Повече информация Виж всички