Avantasia ще омагьосат Каварна на Рок Феста

| от chronicle.bg |

Това лято фестивалът Каварна Рок Фест 2016 ще се проведе на 2 и 3 юли, а вече са известни и групите, които ще ентусиазират феновете тази година.

Avantasia, Axel Rudi Pell, Soilwork и Therion са четирите големи групи, които ще свирят в началото на юли, като те съвсем не са единствените. Сред тях са още Myrath, Varg, българско участие от бандите Odd Crew и Last Hope, както и съседите ни от Румъния –Е-an-na и Tiarra.

Цената на билет за един ден е 55 лв., а за двата фестивални дни – 99 лева. Седмица преди феста стойността им ще се повиши съответно на 65 лв.за ден и 109 лв.за двeте вечери. A вече е обявен и редът на излизане на бандите, като фестивалът ще завърши с концерт на Tobias Sammet’s Avantasia.

Тe ще гостуват за пръв път в България и ще оглавят втората вечер (3 юли) на фестивала с двучасово шоу. Това е безспорно най-важния и голям рок опера феномен на нашето съвремие. В Каварна Тобаяс Самет и компания ще представят както стари композиции, така и такива от издадения в началото на тази година успешен албум Ghostlights.

От създаването на проекта през 2000 година досега музикантът, композитор и автор на песни успява да сътвори фантастични, магически светове с всеки един албум с марката Avantasia.

 
 
Коментарите са изключени за Avantasia ще омагьосат Каварна на Рок Феста